سایت شخصی علی یوسفی (عمران- معماری- تاریخ- طب سنتی- فراماسونری-شعر و ادبیات


ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 11 شهريور 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی

فرستادن به ایمیل

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: این روزها بحث برسر اینکه نشان المپیک 2012 واژه صهیون را به ذهن متبادر می‌کند بالا گرفته و شواهد نشان می‌دهد چنین است، هرچند که مسئولان کمیته بین المللی المپیک، آن را رد کرده اند اما مدارکی موجود است که خلاف گفته آنها را ثابت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشان المپیک 2012 لندن را شرکت Wolff Olins با مدیریت Wally Olins که یک فراماسون تحصیلکرده در دانشگاه آکسفورد است در سال 2007 طراحی کرد و بابت این پروژه دستمزدی 400 هزارپوندی دریافت کرد. با رونمایی از این لوگو، بسیاری از مردم اعتراض کردند که شکل جالب توجهی ندارد اما برگزارکنندگان در پاسخ به این اعتراضات گفتند که این لوگو بسیار جوان پسند، ورزشی و شجاعانه طراحی شده است.

ایران به عنوان یکی از کشورهایی که همواره با نظام صهیونیستی ضدیت داشته طی نامه ای به کمیته بین المللی المپیک به نشان این بازی های اعتراض کرد و آن را نژادپرستانه خوانده است...



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 11 شهريور 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی


ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 11 شهريور 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی


ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 11 شهريور 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی

فرستادن به ایمیل

فلوراید یک ماده شیمیایی است که برای استفاده در ساخت سوخت هسته ای و گاز سارن استفاده می شود. گفته می‌شود مصرف کمتر از 1 میلی گرم در روز حمایت از کرم خوردگی از دندان است. روزی 4 میلی گرم ریسک فلوروس دندانی است.

مصرف 10 الی 40 میلی گرم در روز باعث فلوروز اسکلت می شود. روزی 100 میلی گرم باعث جلوگیری از رشد می شود. روزی 125 میلی گرم کلیه ها را از کار می اندازد. روزی 200 الی 500 میلی گرم باعث مرگ می شود.
فلوراید از نظر پزشکی هیچ سودی ندارد اما آدمها را سر به راه می کند. در اردوگاههای کار اجباری جنگ جهانی دوم استفاده می شد. گشتاپو(ارتش آلمان نازی) فلوراید را به خورد زندانی ها می داد نه برای مراقبت از دندان های آنها بلکه دانشمندان آلمانی فهمیده بودند که باعث نازایی و سر به راه شدن افراد می شد. بعد از دومین جنگ جهانی دولت آمریکا فشار آورد برای اینکه در آب فلوراید بریزید در یک سری از این اسناد محرمانه که در می سال 2001 یافته شدند نوشته است که فلوئور ماده شیمیایی اصلی برای ساخت بمب اتم بوده است. میلیون ها تن فلوئور برای ساخت و غنی سازی اورانیوم و پلوتونیوم برای ساخت سلاح هسته ای در دوره جنگ سرد استفاده شده است. خیلی زود دانشمندان فهمیدند که فلوئور یک خطر شیمیایی حتمی برای سلامتی است. هم برای کارگرها و هم برای همسایگان مراکز غنی سازی هسته‌ای.
اولین شکایت ها علیه بمب اتم به دلیل پرتوهای رادیواکتیو نبود بلکه برای خساراتی بوده که فلوراید وارد کرده بود. در همان زمان دانشمندان بمب اتم مدارک جعلی آماده کردند که در آن توضیح می دادند که فلوراید در دوزهای کوچک برای انسان خطری ندارد. دانشمندان بمب اتم در آب فلوراید ریختند در شهر نیوبرگ در ایالت نیویورک در سال 1945 الی 1956 به نام Program F از شهروندان نمونه خون گرفتند. در اسناد اصلی که سانسور شده بودند نشان می دادند که در سال 1948 دانشمندان Program F کشف کرده بودند که فلوئور برای سلامتی بسیار خطرناک است. اما این کشف به دلیل مصلحت ملی سانسور شد. مشابه همین مشکلات در کانادا وجود دارد. وقتی در آب شهر فلوئور ریختند مردم اعتراض کردند که فلوئور را نمی شود در طبیعت ریخت زیرا اثبات شده است که برای طبیعت خطرناک است. مرجع:(به زبان فرانسه)




تاریخ: شنبه 11 شهريور 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی


شیطان پرستی و فراماسونری ، نمادها و کتب (1)این مقاله تلاش دارد تا با معرفی نمادهای شیطان پرستان ، شخصیت های شیطان پرستان ، فیلم ها و کتبی که از این فرقه در ایران برگردان شده و استفاده ابزاری از آنان و بررسی آن جلوی گسترش روز افزون این فرقه را تا حدی بگیرد.
در ابتدا خلاصه ای از تاریخچه پیدایش کابالا و فراماسون ها ذکر شده و فلسفه گسترش آن بیان خواهد شد . در ادامه به معرفی و بررسی نمادهای گروه شیطان پرستان و نحوه به کارگیری آن ها خواهیم پرداخت سپس زندگی نامه دو شخصیت برجسته و سرشناس این گروه خواهد آمد . همچنین در این مقاله به برخی از فیلم های ضد اخلاقی پرداخته خواهد شد و در پایان کتب مبتذل و ضالّة شیطان پرستی که در سال های 1378 تا حدود 1384 در ایران ترجمه و تجدید چاپ می شده مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت ...



ادامه مطلب...
ارسال توسط علی یوسفی

شاید عده ای شیطان پرستی را آئینی مدرن و نهایتا مربوط به قرن ۱۶ - ۱۵ میلادی بدانند اما واقعیت چیز دیگریست. شاید بتوان تاریخچه شیطان پرستی را به قرون اولیه پیدایش آدمی نسبت داد. البته شواهد به دست آمده این حرف را تصدیق می‌کند که شیطان پرستی در نواحی امریکای لاتین، امریکای جنوبی و افریقای مرکزی به قرن ها قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد و قبایلی که آثاری از آنها باقی مانده است این احادیث را تصدیق می‌کنند. در اکتشافات به دست آمده در امریکای جنوبی یکی از قبایل این قاره که اعتقاد بسیاری به خوب و بد داشتند شیطان را پرستش می‌کردند و حتی قربانی هایی را از انسان به شیطان هدیه می‌کردند که مکانهای انجام مراسم قربانی هنوز وجود دارد و اجساد مومیایی...



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 26 مرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی

فرستادن به ایمیل

مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد و حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد.به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد. بنابراین از خوردن هم زمان ترکیبات مواد غذایی که در هر ردیف از جدول ذیل ذکر شده است، جداً خودداری نمایید....



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی

فرستادن به ایمیل

تا به حال بسیار شنیده اید که می گویند ماهی را با دوغ نخورید هر دو سرد است , سردی می کنید و حالتان به هم می خورد , در خوردن خرما افراط نکنید . گرمی است جوش می زنید . بچه ها را از خوردن خیار منع کنید , سرد است دل درد می گیرند.
حال سوال این است که رژیم غذایی ما چگونه باشد تا تعادل اخلاط در بدن ما حفظ گردد و دچار سوء مزاج و بیماری نگردیم؟

تمام مواد خوراکی از آشامیدنی و خوردنی ها و تمامی داروها دارای مزاج مخصوص به خود هستند تقسیم بندی مزاجی آنها عینا مانند آدمی است و چهار حالت کلی و یک حالت متعادل را نیز می توانیم برای آنها در نظر بگیریم .
اگر هر کدام از ما در خوردن غذای گرم، مانند خرما افراط کنیم امکان دارد به خشکی دهان، بی قراری، اختلال خواب، جوش های متعدد در بدن و عوارض دیگر مزاج گرم مبتلا شویم مخصوصاً افراد گرم مزاج در صورت افراط، سریع تر به این حالات دچار می شوند.
عکس این حالت هم صادق است تا به حال بسیار شنیده اید که افراد را از خوردن خیار زیاد منع می کنند تا مبادا سردی کنند و دچار دل درد شوند یا شنیده اید که از خوردن دو غذای سرد هم زمان با هم مانند ماهی و ماست، بر حذر می دارند زیرا  امکان دارد حالشان را به هم بزند، این افراط در افراد سرد مزاج خود را سریع تر نشان می دهد.
شاید سئوال کنید که چگونه بتوانیم رژیم غذایی مناسب خود را تشخیص دهیم، جواب ساده است.
اصولاً افرادی که طبیعت خود را می شناسند در حالت سلامت باید غذاهایی را مصرف کنند که با مزاج آنها سازگار است یعنی مزاج غذا با مزاج بدن شان یکسان است البته اندکی افراط در این کار علایم تشدید کیفیت آن مزاج را ظاهر خواهد کرد.
در ادامه جدول مواد غذایی و نوع مزاج آنها آمده است. اطلاعات مربوط به مزاج خود را پیدا کنید و بدانید اگر مقدار بیشتر از معمول از غذای هم مزاج خود یا مخالف مزاج خود خوردید، لازم است که آن را با مصلح آن غذا مصرف نمائید.
مصلح غذاها موادی هستند که به ماده خوراکی اضافه می شوند تا شدت کیفیت مزاجی آنها را تعدیل کنند، و از اثرات نامطلوب احتمالی جلوگیری نمایند.
نکته در خور توجه آن است که در مقابل هر ماده غذایی چند مصلح نوشته شده است که شما می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید. ...



ادامه مطلب...
ارسال توسط علی یوسفی

با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی میگردد.
منظر اول سردی و گرمی بدن است. بعضی از مواد غذایی، گرما بخش جسم آدمی  هستند و برخی سرد کننده (سست کننده).
منظر دوم تری و خشکی یعنی میزان آب بدن. بعضی از مواد غذایی رطوبت بخش هستند و باعث زیاد شدن مایعات بدن می گردند و برخی خشکی دهنده هستند و باعث زیاد شدن املاح بدن می گردند. لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه بسیار بالا و از لحاظ تری در درجه پایینی باشد.
ضمناً برای تعدیل طبع یک ماده غذایی می توان از ترکیب آن با مواد غذایی دیگر که دارای طبع مختلفی با آن هست به عنوان مصلح استفاده نمود به طور مثال برای تعدیل سردی ماست می توان آنرا با موسیر میل نمود.
غیر از مواد غذایی رفتارها، محیط و احساسهای مختلف همچون شادی، ترس و ... نیز اثرات گرما یا سردی بخش و تر و خشک کننده دارند.
خورش های ایرانی نیز با توجه به ترکیبات و ادویه مورد استفاده، دارای طبع متعادل هستند.

در ذیل لیست مواد غذایی به تفکیک طبع آنها تقدیم می گردد:



ادامه مطلب...
ارسال توسط علی یوسفی

 

 

 

 

ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:انواع چای ایرانی مورد تایید طب سنتی,
ارسال توسط علی یوسفی

در این جا با مطالبی نظیر رد حمله ی عرب به ایران و یا فقدان امپراتوری های اشکانیان و ساسانیان و تشکیک در اصالت آثار و ادبیات فارسی مواجه می شوید که در نظر اول باور نکردنی است.
شاید هم شنیده باشید که در مستندی با عنوان «تختگاه هیچ کس» اثبات می شود که مجموعه ی تخت جمشید نیمه ساخت رها شده و هرگز مورد استفاده نبوده است.
یا از ماجرای پوریم و آنوسی ها چیزی شنیده باشید.
اگر دریافت حقیقت در موارد بالا و نظایر آن برای شما اهمیتی دارد، در تاریخ ایران به ابهاماتی برخورده اید و در آن عنصر افسانه را پر رنگ دیده اید، آن گاه شاید مطالب این وبلاگ بتواند به شما یاری رساند تا از بنیان تاریخ ایران بیش تر با خبر شوید...



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:دروغ بزرگ در تاریخ باستان ,
ارسال توسط علی یوسفی

ظهور امام عصر(ع) واقعه‌ای شریف است که از زمان حضرت آدم(ع) بسیاری چشم انتظار وقوع آن بوده‌اند و در رأس آنان می‌توان از انبیا و رسولان الهی و پیروان ایشان یاد کرد. در منابع مختلف و کتاب‌های مقدس ادیان آسمانی و غیر آسمانی متعددی می‌توان در این رابطه مطالبی یافت. در این میان، مطالبی که در منابع اسلامی آمده به مراتب بیش از دیگر متون است. با این حال با مطالعه مطالب و روایاتی که درباره ظهور در متون اسلامی آمده چند نکته مهم و اساسی جلب توجه می‌نماید. . .



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:ظهور-قیامت-حشرت مهدی(عج),
ارسال توسط علی یوسفی

اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
﴿الم ٭ ذلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُديً لِلْمُتَّقِينَ ٭

دو تعبيري كه دربارهٴ خداي سبحان است كه گاهي گفته مي‌شود «آن خدا»، گاهي گفته مي‌شود «خدايي كه به شما نزديك است»، دربارهٴ تجلّي خداي سبحان كه قرآن كريم است [نيز] همين دو تعبير آمده است؛ گاهي گفته مي‌شود: ﴿ذلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ﴾؛ يعني «آن كتاب»، گاهي گفته مي‌شود: ﴿إِنَّ هذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتي هِيَ أَقْوَمُ﴾ ؛ تحقيقاً اين قرآن، مردم را به ملّت قويم هدايت مي‌‌كند؛ گاهي تعبير از «اين» است، گاهي تعبير از «آن».

چرا گاهي گفته مي‌شود: .

 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 26 تير 1391برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی

قابل توجه دانشجویانی که این ترم درس مکانیک سیالات با اینجانب دارند:سوالات پایان ترم از مسائل کتاب استریتر طرح خواهد شد که در اینجا این کتاب را میتوانید دانلود کنید.





تاریخ: 1 فروردين 1387برچسب:,
ارسال توسط علی یوسفی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 60
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 60
بازدید ماه : 434
بازدید کل : 3146
تعداد مطالب : 168
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

سایت شخصی دکتر علی یوسفی (عمران- معماری- تاریخ- طب سنتی- فراماسونری- شعر و ادبیات